Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

 

 

ZBOŽÍ V AKCI

naše cena 1 454 Kč
Skladem
naše cena 2 106 Kč
Skladem

NEJPRODÁVANĚJŠÍ

naše cena 17 000 Kč
Skladem
naše cena 739 Kč
Skladem

KONTAKTY

Biorezona s.r.o.
Slavětínská 1140
Praha - Klánovice
tel: +420 731 525 778
info@biorezona.cz
Pokud nás nezastihnete, pošlete sms, zavoláme Vám.

07. 09. 2017

Proč má tolik lidí potíže s pšenicí a lepkem?

Při mé každodenní praxi v detoxikační poradně, kde hledám příčiny nemocí, mi biorezonanční přístroje už řadu let vykazují u lidí extrémní hodnoty intoxikace nestrávenými bílkovinami pšenice.

Pokud bychom dělali výzkum v drtivě většině populace objevíme známky poškození střevní sliznice a její zvýšené propustnosti. Jako hlavního pachatele ukazuje řada studií po celém světě přípravek Roundup a jeho složku Glyfosát.

Pokusím se vám tímto článkem objasnit proč?

Podle protokolu o pěstování a sklizni pšenice se pšeničné pole několikrát v průběhu zrání a pár dní před sklizní polévá herbicidním přípravkem Roundup. Proč? Protože vysušená pšenice méně opotřebovává kombajny a umožňuje snadnější a vydatnější sklizeň. Přípravek Roundup a jiné herbicidy obsahují účinnou karcinogenní látku glyfosát. Používá se na vysušení geneticky upravené pšenice již 15 let, a to po celém světě v Evropě tento postup již zakázalo Holandsko a Francie se k tomuto kroku chystá. Proč se o dělá? Pšeničné pole dozrávají nerovnoměrně, zelené úseky rázem dozrají po aplikaci Roundapu, ale tam se dostanou do zrna. Glyfosát narušuje důležité metabolické procesy v prospěšné střevní mikroflóře, která je zodpovědná za syntézu základních aminokyselin.

Roundup výrazně škodí prospěšným střevním bakteriím a vede k propustnosti stěny střeva, nevyhnutně vznikají autoimunitní nemoci. Škodlivé účinky intoxikace postupují pomalu v průběhu měsíců až let, projeví se po proniknutí do buněk. Onemocnění, které způsobuje glyfosát: žaludeční, dvanácterníkové a střevní záněty, cukrovka, obezita, autismus, roztroušená skleróza, rakovina a další.Zvyšující se objem glyfosátu v postřicích pšenice je přímo úměrný zvýšenému výskytu celiakie a nesnášenlivosti lepku.

Pro ty kdo se chce dozvědět více doporučuji najděte si film „Život podle Monstanta“

Nekonzumujte pšenici a budete mnohem zdravější a štíhlejší a plní radosti.

Denisa Michálková