Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Pondělí - Pátek: 8:30 - 16:30
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
20.09.2020
Kurzy hormonální jogové terapie - poslední 2 volná místa!
Poslední 2 volná místa na středeční KURZY HORMONÁLNÍ JÓGOVÉ TERAPIE se skvělou lektorkou Romanou Voženílkovou u nás v Rezoně. Více informací naleznete... číst celé
10.09.2020
Kurzy PILATES s Markétou Marešovou
Nové kurzy PILATES s Markétou Marešovou u nás v Rezoně. Neváhejte a rezervujte si lekci, po dohodě jsou možné i individuální lekce. Registrace a více ... číst celé
08.09.2020
Nové kurzy SOMATICKÉ JOGY s Petrou Plašilovou
Od  září probíhají v našem centru kurzy SOMATICKÉ JOGY a JÓGOVÉ TERAPIE s Petrou Plašilovou. Kurzy se konají v pondělí a ve čtvrtek. Přihlásit se může... číst celé
Zobrazit všechny novinky

 

 

 

  1. Úvod
  2. Podle výrobců
  3. Produkty JENTSCHURA
  4. P. Jentschura TischleinDeckDich BIO večeře 400 g

P. Jentschura TischleinDeckDich BIO večeře 400 g

Jahelno-zeleninový pokrm s quinoou. Bezlepkový, bez laktózy, zdroj bílkovin, s nízkým obsahem sodíku, vhodný pro vegany. Rychlý, snadno připravený, s ... celý popis
Dostupnost
Skladem
315 Kč
260 Kč
bez DPH
ks
Číslo produktu:075
EAN kód:4260196682336
Hlídat cenu / dostupnost
Podobné produkty
  • Novinka
P. Jentschura MorgenStund, BIO kaše 500 g
290 Kč
252 Kč bez DPH
290 Kč
252 Kč bez DPH
Skladem
ks
Kompletní specifikace

Jahelno-zeleninový pokrm s quinoou. Bezlepkový, bez laktózy, zdroj bílkovin, s nízkým obsahem sodíku, vhodný pro vegany. Rychlý, snadno připravený, s mnoha recepty. 

Přednosti TischleinDeckDich:

  • bez lepku
  • bez mléčného cukru (laktózy)
  • bez přídatných látek
  • chudý na sodík
  • s vysokým obsahem vlákniny
  • rostlinný zdroj bílkovin
  • bez živočišných složek
  • vhodné také pro vegany
  • 91% přísad pochází z kontrolovaného, biologického zemědělství

Složení: Quinoa*, jáhly*, sušená zelenina 23 % (brambory*, rajčata*, mrkev*, cibule*, pórek*, hrášek*), rýže*, bazalka*, pískavice modrá*, pažitka*, petržel*, libeček*

* Původ z ekologického/biologického zemědělství CZ-BIO-002

RECEPTY

Zdravý recept „Stolečku prostři se“ (SPS)

(jako příloha pro 1 osobu)

• 50 g směsi SPS

• cca 220 ml vody

• bylinná sůl

• popřípadě 1 čajová lžička čerstvého sýru (bylinný nebo přírodní)

Směs SPS smícháme s vodou a za občasného míchání přivedeme k varu. Na nižším stupni necháme cca 4-5 minut vařit. Občas zamícháme. Poté smícháme s bylinnou solí a popřípadě čerstvým sýrem.

 

Odvážné pečené placky

(cca. 10 kusů)

• 100 g směsi SPS

• cca 350 ml vody

• 1 vejce

• 2 polévkové lžíce drobných ovesných vloček

• bylinná sůl

• čerstvý pepř

• rostlinný tuk, například řepkový olej na pečení nebo kokosový olej

Směs SPS smícháme s vodou a za občasného míchání přivedeme k varu. Na nižším stupni necháme cca 4-5 minut vařit. Občas zamícháme. Následně směs SPS dobře promícháme s vajíčkem a vločkami a silně ochutíme bylinnou solí a pepřem. Necháme vychladnout cca 1hodinu. Rostlinný tuk rozehřejeme na pánvi. Z hmoty uděláme malé placky a z obou stran dozlatova opečeme. Placky chutnají nejlépe čerstvé. Jako příloha se hodí zeleninový salát.

 

Pikantní plněné žampiony

(na 10 velkých hub)

• 100 g směsi SPS

• cca 400 ml vody

• 10 velkých žampionů

• 100 g Crème Fraîche

• bylinná sůl

• čerstvý pepř

Směs SPS smícháme s vodou a za občasného míchání přivedeme k varu. Na nižším stupni necháme cca 4-5 minut vařit. Občas zamícháme. V mezičase opláchneme žampiony a klobouček oddělíme od nožičky. Směs SPS silně okořeníme bylinnou solí a pepřem. Nožičku houby můžeme osmažit a smícháme se směsí. Hmotou plníme žampiony a zdobíme Crème Fraîche. Žampiony pečeme na 200° C (v horkovzdušné troubě na 180° C) v předehřáté troubě cca 20 minut.

 

Plněná paprika pokaždé jinak

(na 4 půlky paprik)

• 100 g směsi SPS

• cca 400 ml vody

• 2 paprikové lusky

• 2 čajové lžičky čerstvého sýra

• bylinná sůl

• čerstvý pepř

• 100 g taveného sýra

• čerstvé bylinky podle chuti

Směs SPS smícháme s vodou a za občasného míchání přivedeme k varu. Na nižším stupni necháme cca 4-5 minut vařit. Občas zamícháme. Hmotu smícháme s čerstvým sýrem, bylinnou solí a pepřem. Paprikové lusky rozpůlíme, očistíme, omyjeme a cca 5 minut dusíme. Rozpůlené papriky následně naplníme hmotou a posypeme nastrouhaným sýrem. V předehřáté troubě pečeme na 200°C (v horkovzdušné troubě na 180° C) cca 10-15 minut. Podle chuti ozdobíme čerstvými bylinkami.

Informace pro zákazníky

 

Platební brána ComGate

 

Kde nás najdete

Slavětínská 1140, Praha 9 - Klánovice

Kontakty
Logo
Centrum detoxikace BIOREZONA
Pondělí - Pátek: 8:30 - 16:30
Copyright © 2020 Biorezona s.r.o.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.